"The Vicious Brothers"
HD Grave Encounters (2011) 2011 6.1
Grave Encounters (2011)
Grave Encounters (2011)

Grave Encounters (2011)

Horror Thriller  2011 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Grave Encounters (2011)
HD
IMDb: 6.1
92 min

Një ekip xhirimesh “reality show” kyçin veten e tyre në një spital të braktisur të çmendurish dhe aty do te mundohen ta vertetojnë se me të vërtet ekzistojnë fantazmat.

Country: