"Theo Davies"
HD Wish Man (2019) 2019 7.2
Wish Man (2019)
Wish Man (2019)

Wish Man (2019)

Documentary  2019 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Wish Man (2019)
HD
IMDb: 7.2
107 min

Dëshira e një djali ndryshoi një burrë. Dëshira e një burri ndryshoi botën. Historia e vërtetë e një djali, të cilin peripecitë e jetës e bënë më të fortë dhe…

Country: