"Theodore Melfi"
HD St. Vincent (2014) 2014 7.2
St. Vincent (2014)
St. Vincent (2014)

St. Vincent (2014)

Dramë Komedi  2014 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
St. Vincent (2014)
HD
IMDb: 7.2
102 min

Një djalosh, prindërit e të cilit sapo janë divorcuar, gjen një “këshilltar” dhe një shok të pazakontë te fqinji i tij mizantrop, me sjellje të pahijshme dhe hedonist.

Country:
Genre: Dramë, Komedi
HD Hidden Figures (2016) 2016 7.8
Hidden Figures (2016)
Hidden Figures (2016)

Hidden Figures (2016)

Dramë Histori  2016 Shiko tani
Vlersimi: 7.8
Hidden Figures (2016)
HD
IMDb: 7.8
127 min

Bazuar në një histori të vërtetë. Një skuadër femrash afro-amerikane që punon për NASA-n kryejnë llogaritjet e duhura që misionet hapësinore të përmbushen me sukses.

Country:
Genre: Dramë, Histori