"Thomas Langmann"
HD Asterix at the Olympic Games (2008) 2008 5.2
Asterix at the Olympic Games (2008)
Asterix at the Olympic Games (2008)

Asterix at the Olympic Games (2008)

Aventurë Familjar Fantazi Komedi  2008 Shiko tani
Vlersimi: 5.2
Asterix at the Olympic Games (2008)
HD
IMDb: 5.2
116 min

Asteriksi dhe Obeliksi konkurrojnë në Lojërat Olimpike për të ndihmuar mikun e tyre Alafoliks që të martohet me Princeshë Irinën. Brutusi gjithashtu mundohet të fitojë garën me skuadrën e tij…