"Thomas Vinterberg"
Kursk (2018)
HD
IMDb: 6.6
117 min

Bazuar në katastrofën e vitit 2000, kur në nëndetësen “Kursk” K-141 vdiqën 118 marinarë rusë. Nëndetësja u mbyt gjatë një stërvitjeje detare ruse në Detin Barent, pas shpërthimeve brenda saj….

HD The Hunt (2012) 2012 8.3
The Hunt (2012)
The Hunt (2012)

The Hunt (2012)

Dramë  2012 Shiko tani
Vlersimi: 8.3
The Hunt (2012)
HD
IMDb: 8.3
115 min

Jeta e një mësuesi kopshti shkatërrohet kur njëra nga vajzat e vogla të kopshtit, Klara 5-vjeçare, që e admiron atë, për hakmarrje ndaj “indiferencës” së tij, u thotë të tjerëve…

Country: ,
Genre: Dramë
HD Far from the Madding Crowd (2015) 2015 7.1
Far from the Madding Crowd (2015)
Far from the Madding Crowd (2015)

Far from the Madding Crowd (2015)

Dramë Romancë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
Far from the Madding Crowd (2015)
HD
IMDb: 7.1
119 min

Në Anglinë e periudhës Viktoriane, e pavarura dhe kokëforta znj. Everdin, arrin të tërheqë tre kandidatë shumë të ndryshëm nga njëri – tjetri: Gabriel Oak, një çoban; Frank Troi-n, një…

Country: ,