"Thor Freudenthal"
HD Percy Jackson: Sea of Monsters (2013) 2013 5.8
Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)
Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)

Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)

Aventurë Familjar Fantazi  2013 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)
HD
IMDb: 5.8
106 min

Persi është kthyer, këtë herë në mënyrë për të rikthyer në vend strehën e tyre të sigurt që është drejt zhdukjes, i biri i Poseidonit dhe miqtë e tij nisen…

Country:
HD Diary of a Wimpy Kid (2010) 2010 6.2
Diary of a Wimpy Kid (2010)
Diary of a Wimpy Kid (2010)

Diary of a Wimpy Kid (2010)

Familjar Komedi  2010 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Diary of a Wimpy Kid (2010)
HD
IMDb: 6.2
120 min

Pasi përfundon shkolla Greg është gati për ditët e verës, por i gjithë plani e tij shkon keq. Si do shkojnë ditët e verës për Gregun?

Country: ,