"Thurop Van Orman"
HD The Angry Birds Movie 2 (2019) 2019 6.4
The Angry Birds Movie 2 (2019)
The Angry Birds Movie 2 (2019)

The Angry Birds Movie 2 (2019)

Animuar Aventurë Komedi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
The Angry Birds Movie 2 (2019)
HD
IMDb: 6.4
97 min

Zogjtë jofluturues dhe derrkucët jeshilë intrigantë e çojnë armiqësinë e tyre në një nivel tjetër, kur në horizont shfaqet një armik i tretë i cili ka në plan t’i shkatërrojë…

Country: ,