"Ti West"
HD The Innkeepers (2011) 2011 5.4
The Innkeepers (2011)
The Innkeepers (2011)

The Innkeepers (2011)

Horror Thriller  2011 Shiko tani
Vlersimi: 5.4
The Innkeepers (2011)
HD
IMDb: 5.4
101 min

Gjatë ditëve të fundit të hotelit Janki Pedlar, dy punonjës të vendosur për të zbuluar të kaluarën me fantazma të hotelit fillojnë të përjetojnë ngjarje shqetësuese ndërsa klientë të vjetër…

Country:
HD V/H/S (2012) 2012 5.8
V/H/S (2012)
V/H/S (2012)

V/H/S (2012)

Horror Thriller  2012 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
V/H/S (2012)
HD
IMDb: 5.8
116 min

Në V/H/S, një grup personash punësohet nga një grup i tretë i panjohur për të hyrë me forcë në një shtëpi të izoluar në fshat dhe të marrin një videokasetë…

Country:
HD In a Valley of Violence (2016) 2016 6.0
In a Valley of Violence (2016)
In a Valley of Violence (2016)

In a Valley of Violence (2016)

Aksion Krim Thriller Western  2016 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
In a Valley of Violence (2016)
HD
IMDb: 6.0
104 min

Një i huaj misterioz dhe sulm i papritur dhune e kthen një fshat të qetë në një strofull hakmarrjeje të përgjakshme.

Country: