"Tiina Lymi"
HD Lapland Odyssey 3 (2017) 2017 5.5
Lapland Odyssey 3 (2017)
Lapland Odyssey 3 (2017)

Lapland Odyssey 3 (2017)

Aventurë Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
Lapland Odyssey 3 (2017)
HD
IMDb: 5.5
103 min

Jane po kalon një krizë emocionale dhe vendos të nisë një udhëtim në natyrë, në të cilin e ndjekin dy miqtë e tij. Inari dëshiron t’i kthehet punës dhe me…

Country: