"Tim Disney"
HD William (2019) 2019 5.3
William (2019)
William (2019)

William (2019)

Dramë Sci-fi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.3
William (2019)
HD
IMDb: 5.3
100 min

Dy shkencëtarë përdorin ADN-në e lashtë për të klonuar një neandertal të quajtur William, por tiparet e tij dalluese fizike dhe mënyra e ndryshme e të menduarit së shpejti provokojnë…

Country:
Genre: Dramë, Sci-fi