"Tim Johnson"
HD Kung Fu Panda Holiday (2010) 2010 6.8
Kung Fu Panda Holiday (2010)
Kung Fu Panda Holiday (2010)

Kung Fu Panda Holiday (2010)

Aksion Animuar Familjar Short  2010 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Kung Fu Panda Holiday (2010)
HD
IMDb: 6.8
21 min

Po, emërohet si mikpritës nga mjeshtri Shifu, pasi një festë tradicionale do zhvillohet në pallat ku do marrin pjesë shumë pjestar të rëndësishëm.

Country:
Home (2015)
HD
IMDb: 6.6
94 min

O-ja, një alien i arratisur nga njerëzit e tij, zbret në Tokë dhe bëhet shok me aventurieren Tip, e cila është në një mision për veten e saj.

Country: