"Tim Miller"
Deadpool (2016)
HD
IMDb: 8.0
108 min

Një ish-operativ i forcave speciale i nënshtrohet një eksperimenti mashtrues, pasojë e të cilit i mbeten fuqitë e përshpejtuara shëruese. Ai quhet Deadpool…

Country:
HD Terminator: Dark Fate (2019) 2019 6.3
Terminator: Dark Fate (2019)
Terminator: Dark Fate (2019)

Terminator: Dark Fate (2019)

Aksion Aventurë Sci-fi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Terminator: Dark Fate (2019)
HD
IMDb: 6.3
128 min

Sarah Connor dhe Grace, e modifikuar si robot duhet të mbrojnë një vajzë të re nga një Terminator i lëngshëm i modifikuar, nga e ardhmja.

Country: , , ,