"Timothy Woodward Jr."
HD The Outsider (2019) 2019 5.6
The Outsider (2019)
The Outsider (2019)

The Outsider (2019)

Western  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
The Outsider (2019)
HD
IMDb: 5.6
86 min

Në kërkim të një jete më të mirë, një punonjës i hekurudhës e gjen veten në anën e gabuar të një grupi ligjvënësish të korruptuar. Ndërkohë që marshalli përpiqet të…

Country:
Genre: Western
HD The Final Wish (2018) 2018 4.2
The Final Wish (2018)
The Final Wish (2018)

The Final Wish (2018)

Horror  2018 Shiko tani
Vlersimi: 4.2
The Final Wish (2018)
HD
IMDb: 4.2
95 min

Pas vdekjes së babait, Aaroni kthehet në shtëpi për të ndihmuar nënën e tij të lënduar dhe për t’iu kthyer së shkuarës së vet. Duke kërkuar në gjërat e babait…

Country:
Genre: Horror
HD Silencer (2018) 2018 3.8
Silencer (2018)
Silencer (2018)

Silencer (2018)

Aksion  2018 Shiko tani
Vlersimi: 3.8
Silencer (2018)
HD
IMDb: 3.8
88 min

Një snajperist i dalë në pension i duhet t’i rikthehet punës së tij për të marrë hakun e vdekjes së vajzës së shefit të tij të dikurshëm.

Country:
Genre: Aksion
HD Gangster Land (2017) 2017 4.4
Gangster Land (2017)
Gangster Land (2017)

Gangster Land (2017)

Aksion Krim Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 4.4
Gangster Land (2017)
HD
IMDb: 4.4
113 min

Historia e mafiozëve më të famshëm të Amerikës dhe rritja e tyre në pushtet. Ngritja e Al Kapones përmes syve të dorës së tij të djathtë, Xhek MkGurnit, një boksier…

Country:
HD Hickok (2017) 2017 4.7
Hickok (2017)
Hickok (2017)

Hickok (2017)

Western  2017 Shiko tani
Vlersimi: 4.7
Hickok (2017)
HD
IMDb: 4.7
88 min

Policit legjendar, Billi Hikoku i egër, i jepet detyra që të zbusë qytetin më të egër të perëndimit. Ndërkohë, i vihet në provë fama si njeriu më i shpejtë me…

Country:
Genre: Western
HD Throwdown (2014) 2014 3.4
Throwdown (2014)
Throwdown (2014)

Throwdown (2014)

Aksion Thriller  2014 Shiko tani
Vlersimi: 3.4
Throwdown (2014)
HD
IMDb: 3.4
86 min

Një avokat i ri mbrojtjeje has vështirësi me një çështje vrasjeje e cila nuk është e thjeshtë sa duket kur mafia përfshihet. Ai kupton shumë shpejt se për të mbajtur…

Country:
HD American Violence (2017) 2017 4.5
American Violence (2017)
American Violence (2017)

American Violence (2017)

Dramë Krim Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 4.5
American Violence (2017)
HD
IMDb: 4.5
107 min

E tërhequr nga shkaku rrënjësor i sjelljes së dhunshme, psikologia me famë botërore, doktoresha Amanda Tajler, e kap mundësinë e intervistimit dhe analizimit të të burgosurit të dënuar me vdekje,…

Country:
HD Swat: Unit 887 (2015) 2015 2.9
Swat: Unit 887 (2015)
Swat: Unit 887 (2015)

Swat: Unit 887 (2015)

Aksion Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 2.9
Swat: Unit 887 (2015)
HD
IMDb: 2.9
96 min

Një garë e pandalshme kundër krimeve të organizuara ndjekin skuadrën elitë SWAT ndërkohë që ata përpien të ndalojnë një terrorist nga vrasja e pengjeve të pafajshëm dhe shkatërrimi i qytetit…

Country:
HD Traded (2016) 2016 5.1
Traded (2016)
Traded (2016)

Traded (2016)

Western  2016 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
Traded (2016)
HD
IMDb: 5.1
98 min

Në “pazaret” e viteve 1880 në perëndim, një baba duhet të largohet nga ferma e tij për në qytetin Dodge për të shpëtuar vajzën e tij nga një armik i…

Country:
Genre: Western
HD Weaponized (2016) 2016 4.3
Weaponized (2016)
Weaponized (2016)

Weaponized (2016)

Aksion Sci-fi Thriller  2016 Shiko tani
Vlersimi: 4.3
Weaponized (2016)
HD
IMDb: 4.3
91 min

Një detektiv i dëmtuar vrasjesh duhet të ndalojë babain e lënduar që të lëshojë një “virus robotik” që ai beson se do shkatërrojë celulat terroriste që vranë djalin e tij,por…

Country:
HD 4Got10 (2015) 2015 4.1
4Got10 (2015)
4Got10 (2015)

4Got10 (2015)

Aksion  2015 Shiko tani
Vlersimi: 4.1
4Got10 (2015)
HD
IMDb: 4.1
84 min

Brajan Barns zgjohet në një shkretëtirë i plagosur dhe nuk mban mend asgjë për veten, i rrethuar nga tetë trupa të vdekur, një fugon me katër milion dollarë dhe një…

Country:
Genre: Aksion