"Titus Paar"
HD The Perfect Weapon (2016) 2016 3.1
The Perfect Weapon (2016)
The Perfect Weapon (2016)

The Perfect Weapon (2016)

Aksion Sci-fi  2016 Shiko tani
Vlersimi: 3.1
The Perfect Weapon (2016)
HD
IMDb: 3.1
88 min

Në një të ardhme jo shumë të largët, shoqëria kontrollohet nga Shteti i fuqishëm dhe diktatori i njohur si Drejtori. Kondor punon si një vrasës me pagesë për Shtetin, por…

Country: , ,
Genre: Aksion, Sci-fi