"Tjebbo Penning"
HD Clean Hands (2015) 2015 6.3
Clean Hands (2015)
Clean Hands (2015)

Clean Hands (2015)

Dramë Krim Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Clean Hands (2015)
HD
IMDb: 6.3
108 min

Bashkëshortja dhe fëmijët e një shpërndarësi droge të cilët janë ne dijeni te punës se tij te piste, bëjnë një jetë luksoze deri në kohën që biznesi i tij merr…

Country: