"Tobias Lindholm"
HD A War (2015) 2015 7.1
A War (2015)
A War (2015)

A War (2015)

Dramë Luftë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
A War (2015)
HD
IMDb: 7.1
115 min

Një grup ushtarësh paqeruajtës danezë në Afganistan gjenden ne një përplasje armësh me talebanët e zonës. Gjatë dyluftimit mbeten të vdekur disa civilë dhe për vdekjen e tyre gjykohet si…

Country: ,
Genre: Dramë, Luftë