"Toby Wilkins"
HD The Grudge 3 (2009) 2009 4.7
The Grudge 3 (2009)
The Grudge 3 (2009)

The Grudge 3 (2009)

Horror Mister Thriller  2009 Shiko tani
Vlersimi: 4.7
The Grudge 3 (2009)
HD
IMDb: 4.7
90 min

Si mund ta ndalosh një mallkim që nuk vdes kurrë? Xhejku, i mbijetuari i vetëm i masakrës në The Grudge 2, torturohet nga vizione rrëqethëse të Kajakos dhe Toshios që…

Country: ,