"Todd Field"
HD Little Children (2006) 2006 7.5
Little Children (2006)
Little Children (2006)

Little Children (2006)

Dramë Komedi Romancë  2006 Shiko tani
Vlersimi: 7.5
Little Children (2006)
HD
IMDb: 7.5
137 min

Një çift dashnorësh nga dy martesa të ndryshme që takohen në një park fëmijêsh, nji ish i dënuar për krime seksuale dhe një ish-polic, mundohen të ndryshojnë jetët e tyre…

Country: