"Todd Phillips"
Joker (2019)
HD
IMDb: 8.5
122 min

Historia e origjinës së keqbërësit ikonik, siç nuk është treguar kurrë më parë në ekranin e madh të kinemasë. Një studim mbi karakterin e zymtë të Arthur Fleck, një personi…

Country: ,
HD Old School 2003 7.1
Old School
Old School

Old School

Komedi  2003 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
Old School
HD
IMDb: 7.1
88 min

Tre burra janë të zhgënjyer me jetën dhe përpiqen të rikujtone ditët e tyre që kane kaluar në kolegj.

Country:
Genre: Komedi
HD War Dogs (2016) 2016 7.1
War Dogs (2016)
War Dogs (2016)

War Dogs (2016)

Dramë Komedi Krim  2016 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
War Dogs (2016)
HD
IMDb: 7.1
114 min

Bazuar në një histori të vërtetë, dy shokë të vjetër fëmijërie, Efrëm Diveroli dhe Dejvid Pekauz punojnë së bashku për të shitur armë të konfiskuara nga policia për ushtrinë e…

Country: ,
Genre: Dramë, Komedi, Krim
HD Due Date (2010) 2010 6.5
Due Date (2010)
Due Date (2010)

Due Date (2010)

Dramë Komedi  2010 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
Due Date (2010)
HD
IMDb: 6.5
95 min

Piter Hajman duhet të shkojë në lindjen e fëmijës së tij të parë nën shoqërinë e një aspiranti për t’u bërë aktor, Ithan Tremblej, i cili këtë udhëtim të thjeshtë…

Country:
Genre: Dramë, Komedi
HD The Hangover Part III (2013) 2013 5.8
The Hangover Part III (2013)
The Hangover Part III (2013)

The Hangover Part III (2013)

Komedi  2013 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
The Hangover Part III (2013)
HD
IMDb: 5.8
100 min

Kur një prej tyre rrëmbehet nga një gangster i inatosur, Tufa e Ujqërve duhet të gjurmojë zotin Çou, i cili është arratisur nga burgu.

Country:
Genre: Komedi
HD The Hangover Part II (2011) 2011 6.4
The Hangover Part II (2011)
The Hangover Part II (2011)

The Hangover Part II (2011)

Komedi  2011 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
The Hangover Part II (2011)
HD
IMDb: 6.4
102 min

Dy vjet pas festes se beqarisë ne Las Vegas, Fili, Stjuja, Alani dhe Dagu shkojnë ne Tailande për dasmën e Stjuse. Stju planifikon një dreke te qete paramartesore megjithatë ndodh…

Country: ,
Genre: Komedi
HD The Hangover (2009) 2009 7.7
The Hangover (2009)
The Hangover (2009)

The Hangover (2009)

Komedi  2009 Shiko tani
Vlersimi: 7.7
The Hangover (2009)
HD
IMDb: 7.7
100 min

Pas një nate feste beqarisë tre shokët zgjohen të humbur nga parti në Las Vegas, ku njëri nga ta zhduket ata duhet të bëjnë rrugëtimi nëpër qytet për të gjetur…

Country: ,
Genre: Komedi