"Todd Strauss-Schulson"
HD Isn’t It Romantic (2019) 2019 5.9
Isn’t It Romantic (2019)
Isn’t It Romantic (2019)

Isn’t It Romantic (2019)

Fantazi Komedi Romancë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
Isn’t It Romantic (2019)
HD
IMDb: 5.9
89 min

Një vajzë e re e zhgënjyer nga dashuria, në mënyrë të mistershme e gjen veten të ngecur në një komedi romantike.

Country:
HD A Very Harold & Kumar Christmas (2011) 2011 6.3
A Very Harold & Kumar Christmas (2011)
A Very Harold & Kumar Christmas (2011)

A Very Harold & Kumar Christmas (2011)

Komedi  2011 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
A Very Harold & Kumar Christmas (2011)
HD
IMDb: 6.3
90 min

Ditët e shenjta kanë ardhur përsëri, vetëm se pak më shumë dru dhe më pak të shenjta. Pasi ishin larguar prej vitesh, Haroldi dhe Kumari ribashkohen kur një pemë speciale…

Country:
Genre: Komedi
HD The Final Girls (2015) 2015 6.6
The Final Girls (2015)
The Final Girls (2015)

The Final Girls (2015)

Horror Komedi  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
The Final Girls (2015)
HD
IMDb: 6.6
88 min

Një vajzë e re që po vajton humbjen e mamasë së saj, një aktore e famshme filmash horror të viteve 80, e gjen veten të përfshirë në filmin më të…

Country: ,
Genre: Horror, Komedi