"Todd Wilderman(co-director)"
Open Season 2 (2008)
FULL HD
IMDb: 5.6
76 min

Pasi u dashurua kokë e këmbë me Xhisielën, rruga e Elliot për në altar merr një devijim të lehtë kur Z. Weenie rrëmbehet nga një grup kafshësh shtëpiake të përkëdhelura…

Country: ,
Abominable (2019)
HD
IMDb: 7.0
97 min

Tre adoleshentë ndihmojnë një njëri dëbore që të kthehet në familjen e tij ndërkohë që përpiqen ta shpëtojnë atë nga një pasanik dhe një zoologe që duan ta përdorin për…

Country: , ,