"Tom Hooper"
Cats (2019)
HDHGD
IMDb: 2.7
110 min

Një grupim macesh që quhen Xhelliket duhet të vendosin një herë në vit cili pasardhës do shkojë në Hivsajd Lejër dhe do kthehet në jetën Xhellike të re.

Country: ,
HD The King’s Speech (2010) 2010 8.0
The King’s Speech (2010)
The King’s Speech (2010)

The King’s Speech (2010)

Dramë Histori  2010 Shiko tani
Vlersimi: 8.0
The King’s Speech (2010)
HD
IMDb: 8.0
118 min

Fitues i 4 çmimeve Oskar. Historia e vërtetë e mbretit Xhorxh VI, i cili ishte përndjekur gjithë jetën nga një e metë në të folur dhe problemi më i madh…

Country: , ,
Genre: Dramë, Histori
HD Les Misérables (2012) 2012 7.6
Les Misérables (2012)
Les Misérables (2012)

Les Misérables (2012)

Dramë Histori  2012 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Les Misérables (2012)
HD
IMDb: 7.6
158 min

Zhan Valzhani, i njohur si i Burgosuri 24601, lirohet nga burgu dhe e thyen lirimin me kusht për të krijuar një jetë të re për veten e tij ndërkohë që…

Country: ,
Genre: Dramë, Histori
HD The Danish Girl (2015) 2015 7.1
The Danish Girl (2015)
The Danish Girl (2015)

The Danish Girl (2015)

Dramë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
The Danish Girl (2015)
HD
IMDb: 7.1
119 min

Një histori imagjinare dashurie e frymëzuar nga jetët e artistëve danezë, Ajnër Vejnër dhe Gerda Vejnër. Martesa e Ajnërit dhe Gerdës zhvillohet ndërkohë që ata lundrojnë në udhëtimin nismëtar të…

Genre: Dramë