"Tom Konkle"
HD Trouble Is My Business (2018) 2018 6.1
Trouble Is My Business (2018)
Trouble Is My Business (2018)

Trouble Is My Business (2018)

Aksion Aventurë Krim  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Trouble Is My Business (2018)
HD
IMDb: 6.1
116 min

Detektivi Roland Drake fillon të hetojë një çështje të komplikuar për gjetjen e një diamanti shumë të çmuar. Rreziqe dhe mistere e presin gjatë këtij hetimi.

Country: