"Tom O'Dell"
HD Rise of the Superheroes (2018) 2018 6.5
Rise of the Superheroes (2018)
Rise of the Superheroes (2018)

Rise of the Superheroes (2018)

Documentary  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
Rise of the Superheroes (2018)
HD
IMDb: 6.5
117 min

Kjo është historia se si superheronjtë, nga prototipat shumë të suksesshëm të Tim Burton si Batman, Spiderman, Blade, X-Men, deri te Iron Man dhe Black Panther. Të sjellë në jetë…

Country: