"Tomm Moore"
Wolfwalkers (2020)
HD
IMDb: 8.2
103 min

Wolfwalkers: Një gjuetare e re dhe babai i saj udhëtojnë për në ‘Irlandë’ për të ndihmuar në zhdukjen e tufës së fundit të ujqve. Por gjithçka ndryshon kur ajo miqësohet…

HD The Prophet (2014) 2014 7.1
The Prophet (2014)
The Prophet (2014)

The Prophet (2014)

Animuar  2014 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
The Prophet (2014)
HD
IMDb: 7.1
85 min

Artisti dhe poeti i internuar Mustafa nis një udhëtim për në shtëpi me pastruesen e shtëpisë dhe vajzën e saj; së bashku trioja duhet t’u shpëtojë autoriteteve të cilët frikësohen…

Genre: Animuar