"Tommy Lee Jones"
HD The Homesman (2014) 2014 6.6
The Homesman (2014)
The Homesman (2014)

The Homesman (2014)

Dramë Western  2014 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
The Homesman (2014)
HD
IMDb: 6.6
122 min

Tre gra, të cilat janë çmendur nga jeta e vështirë, do të transportohen nëpër të gjithë vendin me një karrocë nga një femër e devotshme dhe e pavarur, e cila…

Country: ,
Genre: Dramë, Western