"Tommy Wirkola"
HD Dead Snow 2: Red vs. Dead (2014) 2014 6.9
Dead Snow 2: Red vs. Dead (2014)
Dead Snow 2: Red vs. Dead (2014)

Dead Snow 2: Red vs. Dead (2014)

Aksion Horror Komedi  2014 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
Dead Snow 2: Red vs. Dead (2014)
HD
IMDb: 6.9
100 min

Nëse dita më e keqe e jetës tuaj do të përbëhej nga një vrasje aksidentale e të dashurës tuaj me një sëpatë, me një rrethore prej zinxhiri rreth krahut tuaj,…

Country: , , ,
HD Dead Snow (2009) 2009 6.3
Dead Snow (2009)
Dead Snow (2009)

Dead Snow (2009)

Horror  2009 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Dead Snow (2009)
HD
IMDb: 6.3
91 min

Pushimet dimërore të tetë studentëve të mjekësisë, shndërrohen në një ankth të vërtetë pasi përballen me një kërcënim të paimagjinueshëm: zombiet nazistë.

Country:
Genre: Horror
HD What Happened to Monday (2017) 2017 6.9
What Happened to Monday (2017)
What Happened to Monday (2017)

What Happened to Monday (2017)

Dramë Mister Sci-fi Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
What Happened to Monday (2017)
HD
IMDb: 6.9
123 min

Në një të ardhme jo shumë të largët kriza e mbipopullimit është bërë një kërcënim për mbijetesën e njerëzimit. Për këtë arsye qeveritë kanë nisur fushatën “Një fëmijë për familje”….

Country: , , ,
Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013) 2013 6.1
Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013)
Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013)

Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013)

Aksion Fantazi Horror  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013)
IMDb: 6.1
88 min

Vëllezërit Hansel dhe Gretel lihen vetëm në pyll nga babai i tyre dhe kapen nga një shtrigë djallëzore në një shtëpi prej karameleje. Megjithatë, ata e vrasin shtrigën dhe arratisen…

Country: ,