"Tonino Valerii"
HD My Name Is Nobody (1973) 1973 7.5
My Name Is Nobody (1973)
My Name Is Nobody (1973)

My Name Is Nobody (1973)

Komedi Western  1973 Shiko tani
Vlersimi: 7.5
My Name Is Nobody (1973)
HD
IMDb: 7.5
116 min

Një qitës i ri dhe i shkujdesur (Hill) adhuron dhe konkurron me një qitës të vjetër (Fonda) i cili do vetëm të dalë në pension.

Genre: Komedi, Western