"Tony E. Valenzuela"
HD The Axe Murders of Villisca (2016) 2016 4.2
The Axe Murders of Villisca (2016)
The Axe Murders of Villisca (2016)

The Axe Murders of Villisca (2016)

Horror  2016 Shiko tani
Vlersimi: 4.2
The Axe Murders of Villisca (2016)
HD
IMDb: 4.2
78 min

‘Villisca’ është një histori fantazmash e bazuar në shtëpinë ku ndodhën vrasjet famëkeqe dhe ende të pazgjidhura të viteve 1912. Tre adoleshentë hyjnë në shtëpi në kërkim të përgjigjeve, por…

Country:
Genre: Horror