"Tony Germinario"
Bad Frank (2017) 2017 5.0
Bad Frank (2017)
Bad Frank (2017)

Bad Frank (2017)

Dramë Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.0
Bad Frank (2017)
IMDb: 5.0
103 min

Frenk Pirs duket se bën një jetë normale, por kur e shkuara shqetësuese rikthehet dhe i merret diçka e vyer për të, maska e tij e të qenit mirë bie…

Country: