"Tony Giglio"
HD Doom: Annihilation (2019) 2019 3.6
Doom: Annihilation (2019)
Doom: Annihilation (2019)

Doom: Annihilation (2019)

Aksion Horror Mister Sci-fi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 3.6
Doom: Annihilation (2019)
HD
IMDb: 3.6
96 min

Një eksperiment shkencor që ka si qëllim krijimin e teletransportit hap një portal nga i cili përbindësha vrasës dalin dhe sulmojnë ushtarët e marinës që kanë ardhur të hetojnë situatën.

Country:
HD Chaos (2005) 2005 6.5
Chaos (2005)
Chaos (2005)

Chaos (2005)

Aksion Dramë Krim  2005 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
Chaos (2005)
HD
IMDb: 6.5
106 min

Pesë burra të maskuar futen në një bankë dhe mbajnë peng klientët dhe punonjësit. Shefi i policisë Lorenz detyrohet të thërrasë inspektorin Keuntin Koners i pezulluar kohët e fundit nga…

Country:
Genre: Aksion, Dramë, Krim
HD S.W.A.T.: Under Siege (2017) 2017 4.5
S.W.A.T.: Under Siege (2017)
S.W.A.T.: Under Siege (2017)

S.W.A.T.: Under Siege (2017)

Aksion Krim Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 4.5
S.W.A.T.: Under Siege (2017)
HD
IMDb: 4.5
89 min

Një ekip i S.W.A.T. sulmohet nga një terrorist ndërkombëtar i cili ndjek pa rreshtur dhe egërsisht një njeri misterioz i cili u kap nga S.W.A.T. i Siatëllit pas një sulmi…

Country:
HD Extraction (2013) 2013 4.9
Extraction (2013)
Extraction (2013)

Extraction (2013)

Aksion  2013 Shiko tani
Vlersimi: 4.9
Extraction (2013)
HD
IMDb: 4.9
106 min

Mersi Kallo është agjent special i Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Ai e gjen veten në një burg Çeçen ku duhet të nxjerri një përson të rëndësishëm jashtë për të…

Country:
Genre: Aksion