"Tony Jaa"
Ong Bak 3 (2010)
HD
IMDb: 5.0
99 min

Kur kreu i një statuje të shenjtë për një fshat është vjedhur, një artist i ri luftarak shkon në qytetin e madh dhe e gjen veten duke marr më boten…

Country: