"Tony Kaye"
HD Detachment (2011) 2011 7.7
Detachment (2011)
Detachment (2011)

Detachment (2011)

Dramë  2011 Shiko tani
Vlersimi: 7.7
Detachment (2011)
HD
IMDb: 7.7
98 min

Ky film trajton temën e një mësuesi zëvendësues i cili do kaloj shume vështirësi në mes klasave i cili në fund do të gjej lidhje në mes tyre.

Country:
Genre: Dramë
HD American History X (1998) 1998 8.5
American History X (1998)
American History X (1998)

American History X (1998)

Dramë  1998 Shiko tani
Vlersimi: 8.5
American History X (1998)
HD
IMDb: 8.5
119 min

Një ish neonazist mundohet që të ndalojë të vëllain të ndjekë dhe ai të njëjtën njëjtën rrugë me të.

Country:
Genre: Dramë