"Tony Krantz"
Wu Assassins 2019
Wu Assassins
Wu Assassins

Wu Assassins

Aksion Dramë Krim  2019 Shiko tani
Vlersimi:
Wu Assassins
TMDb: 6.4
45 min

Një luftëtar i zgjedhur si Vrasësi i fundit i fuqive Wu (zjarri, druri, toka, metali dhe uji) duhet të gjejë dhe vrasë bartësit e fuqive.

Status: Returning Series
Genre: Aksion, Dramë, Krim
HD The Big Bang (2010) 2010 5.4
The Big Bang (2010)
The Big Bang (2010)

The Big Bang (2010)

Aksion Mister Thriller  2010 Shiko tani
Vlersimi: 5.4
The Big Bang (2010)
HD
IMDb: 5.4
101 min

Një detektiv privat punësohet për të gjetur një striptiste të humbur. Një punë e lehtë që rezulton e komplikuar.

Country: