"Toshiyuki Kubooka"
HD Berserk: The Golden Age Arc III – The Advent (2013) 2013 7.9
Berserk: The Golden Age Arc III – The Advent (2013)
Berserk: The Golden Age Arc III – The Advent (2013)

Berserk: The Golden Age Arc III – The Advent (2013)

Aksion Animuar Aventurë Dramë Fantazi  2013 Shiko tani
Vlersimi: 7.9
Berserk: The Golden Age Arc III – The Advent (2013)
HD
IMDb: 7.9
110 min

Country:
Berserk: The Golden Age Arc I – The Egg of the King (2012) 2012 7.6
Berserk: The Golden Age Arc I – The Egg of the King (2012)
Berserk: The Golden Age Arc I – The Egg of the King (2012)

Berserk: The Golden Age Arc I – The Egg of the King (2012)

Aksion Animuar Aventurë Fantazi  2012 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Berserk: The Golden Age Arc I – The Egg of the King (2012)
IMDb: 7.6
76 min

Ai nuk i beson askujt, përveçse shpatës së tij.

Country:
HD Berserk: The Golden Age Arc II – The Battle for Doldrey (2012) 2012 7.8
Berserk: The Golden Age Arc II – The Battle for Doldrey (2012)
Berserk: The Golden Age Arc II – The Battle for Doldrey (2012)

Berserk: The Golden Age Arc II – The Battle for Doldrey (2012)

Aksion Animuar Aventurë Dramë Fantazi  2012 Shiko tani
Vlersimi: 7.8
Berserk: The Golden Age Arc II – The Battle for Doldrey (2012)
HD
IMDb: 7.8
95 min

Për tre vite, Gatsi besonte se misioni i tij ishte të përmbushte ëndrrën e Grifith. Por në vend që të konsiderohet miku dhe i besuari i Grifith, ai kupton se…

Country: