"Travis Bain"
HD Landfall (2017) 2017 6.0
Landfall (2017)
Landfall (2017)

Landfall (2017)

Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Landfall (2017)
HD
IMDb: 6.0
99 min

Një çift i ri në Australinë tropikale merren peng nga tre kriminelë të cilët kanë me vete një kuti misterioze. Ata duhet të mbështeten tek guximi dhe dinakëria e tyre…

Country:
Genre: Thriller