"Travis Knight"
Bumblebee (2018)
HD
IMDb: 6.8
114 min

Gjate vitit 1987 kur Bumblebee është në arrati gjen strehë në një garazh në një qytet të vogël të plazhit të Kalifornisë. Aty njihet me një 18 vjeçare dhe të…

Country: ,
HD Kubo and the Two Strings (2016) 2016 7.8
Kubo and the Two Strings (2016)
Kubo and the Two Strings (2016)

Kubo and the Two Strings (2016)

Animuar Aventurë Familjar  2016 Shiko tani
Vlersimi: 7.8
Kubo and the Two Strings (2016)
HD
IMDb: 7.8
101 min

Një djalosh i ri që quhet Kubo, duhet të gjejë një parzmore magjike, të veshur dikur nga i ati tij, për të mposhtur një shpirt hakmarrës nga e shkuara.

Country: ,