"Travis Milloy"
HD Infinity Chamber (2016) 2016 6.2
Infinity Chamber (2016)
Infinity Chamber (2016)

Infinity Chamber (2016)

Sci-fi Thriller  2016 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Infinity Chamber (2016)
HD
IMDb: 6.2
103 min

Një njeri i burgosur në një qeli që kontrollohet nga një sistem kompjuterik, duhet të gjej një mënyrë për t’u arratisur nga aty dhe t’i bashkohet botës reale, e cila…

Country: