"Trey Nelson"
HD Lost in the Sun (2016) 2016 6.0
Lost in the Sun (2016)
Lost in the Sun (2016)

Lost in the Sun (2016)

Aksion Dramë Krim Thriller  2016 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Lost in the Sun (2016)
HD
IMDb: 6.0
95 min

Xhon merr përsipër të shoqërojë për tek shtëpia e gjyshërve Luisin të cilit sapo i ka vdekur mamaja. Gjatë udhëtimit Luis do kalojë shumë aventura dhe do zbulojë shumë të…

Country: