"Tsuyoshi Nakakuki"
HD HiGH&LOW The Movie 3: Final Mission (2017) 2017 7.7
HiGH&LOW The Movie 3: Final Mission (2017)
HiGH&LOW The Movie 3: Final Mission (2017)

HiGH&LOW The Movie 3: Final Mission (2017)

Aksion Dramë  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.7
HiGH&LOW The Movie 3: Final Mission (2017)
HD
IMDb: 7.7
118 min

Me qëllimin për të fshehur korrupsionin e qeverisë, grupi Kurju vijon me një plan për të shkatërruar një rrugë dhe për të ndërtuar një kazino. Për të ndaluar grupin Kurju,…

Country:
Genre: Aksion, Dramë