"Tyler Gillett"
Ready or Not
HD
IMDb: 6.8
95 min

Nata e martesës së Grejsit merr një kthesë djallëzore kur aktet eksentrike të familjes së saj të re e detyrojnë të marrë pjesë në një lojë të tmerrshme.

Country: ,
HD V/H/S (2012) 2012 5.8
V/H/S (2012)
V/H/S (2012)

V/H/S (2012)

Horror Thriller  2012 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
V/H/S (2012)
HD
IMDb: 5.8
116 min

Në V/H/S, një grup personash punësohet nga një grup i tretë i panjohur për të hyrë me forcë në një shtëpi të izoluar në fshat dhe të marrin një videokasetë…

Country:
Southbound (2015)
HD
IMDb: 5.9
89 min

Pesë tregime të ndërthurura terrori ndjekin fatin e një grupi udhëtarësh të lodhur, që përballen me ankthet e tyre më të këqija dhe sekretet më të errëta, gjatë një nate…

Country: