"Tyler MacIntyre"
HD Tragedy Girls (2017) 2017 6.0
Tragedy Girls (2017)
Tragedy Girls (2017)

Tragedy Girls (2017)

Horror Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Tragedy Girls (2017)
HD
IMDb: 6.0
98 min

Dy mike të ngushta maturante, por të fiksuara pas vrasjes, përhapin terror në gjimnazin e tyre dhe në qytet duke vrarë njerëz në mënyrë të llahtarshme; e gjitha kjo vetëm…

Country:
Genre: Horror, Komedi
HD Patchwork (2015) 2015 5.7
Patchwork (2015)
Patchwork (2015)

Patchwork (2015)

Horror Komedi  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
Patchwork (2015)
HD
IMDb: 5.7
86 min

Rikthimi i një komedie-horror që shfaq ringjalljen në një trup të vetëm të tre grave të cilat ndodhen në një festë. Ato duhet të lënë mënjanë dallimet midis njëra-tjetrës në…

Country: ,
Genre: Horror, Komedi