"Tyler Perry"
HD A Fall from Grace (2020) 2020 5.8
A Fall from Grace (2020)
A Fall from Grace (2020)

A Fall from Grace (2020)

Thriller  2020 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
A Fall from Grace (2020)
HD
IMDb: 5.8
115 min

Kur një grua arrestohet për vrasjen e bashkëshortit të saj, avokatja e saj mendon se mund të ketë një mashtrim në mes.

Country:
Genre: Thriller
HD A Madea Family Funeral (2019) 2019 4.4
A Madea Family Funeral (2019)
A Madea Family Funeral (2019)

A Madea Family Funeral (2019)

Komedi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 4.4
A Madea Family Funeral (2019)
HD
IMDb: 4.4
109 min

Një bashkim i gëzueshëm familjar kthehet në makth kur Medea dhe ekipi i saj udhëtojnë në Xhorxhia, ku ata gjejnë veten të papritur duke planifikuar një funeral që mund të…

Country:
Genre: Komedi
HD Acrimony (2018) 2018 5.8
Acrimony (2018)
Acrimony (2018)

Acrimony (2018)

Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
Acrimony (2018)
HD
IMDb: 5.8
120 min

Një grua besnike, e lodhur nga bashkëshorti i saj dinak, është e zemëruar kur bëhet e qartë se ajo është tradhtuar.

Country:
Genre: Thriller
HD Boo 2! A Madea Halloween (2017) 2017 3.8
Boo 2! A Madea Halloween (2017)
Boo 2! A Madea Halloween (2017)

Boo 2! A Madea Halloween (2017)

Horror Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 3.8
Boo 2! A Madea Halloween (2017)
HD
IMDb: 3.8
101 min

Madia, Bam dhe Hati shkojnë në një kamp të frikshëm ku ka fantazma. Grupi duhet të vrapojë për të shpëtuar jetët e tyre kur përbindëshat dhe shpirtërat e këqij lëshohen.

Country:
Genre: Horror, Komedi
HD Boo! A Madea Halloween (2016) 2016 4.6
Boo! A Madea Halloween (2016)
Boo! A Madea Halloween (2016)

Boo! A Madea Halloween (2016)

Dramë Horror Komedi  2016 Shiko tani
Vlersimi: 4.6
Boo! A Madea Halloween (2016)
HD
IMDb: 4.6
103 min

Madea e gjen veten në mes të një rrëmuje të plotë kur shkon në një shtëpi të pushtuar nga fantazmat, lugetërit e qenie të tjera të mbinatyrshme ndërkohë që duhet…

Country: ,