"Ulaa Salim"
HD Sons of Denmark (2019) 2019 6.4
Sons of Denmark (2019)
Sons of Denmark (2019)

Sons of Denmark (2019)

Dramë Thriller  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Sons of Denmark (2019)
HD
IMDb: 6.4
123 min

Danimarka katër vjet në të ardhmen. Pas një sulmi të madh në Kopenhagen dhe me tensionet etnike gjithnjë në rritje, një udhëheqës racist po udhëheq sondazhet e votimeve politike.

Country: