"Uwe Boll"
Far Cry (2008)
FULL HD
IMDb: 3.1
95 min

Një ish-ushtar i forcave speciale, tashmë një varkëtar punësohet nga një gazetar për të hetuar një bazë ushtarake sekrete në një ishull aty pranë.

Country: ,
HD Rampage: Capital Punishment (2014) 2014 6.1
Rampage: Capital Punishment (2014)
Rampage: Capital Punishment (2014)

Rampage: Capital Punishment (2014)

Aksion Krim Thriller  2014 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Rampage: Capital Punishment (2014)
HD
IMDb: 6.1
93 min

Një burrë merr përsipër një stacion televiziv dhe ka një numër të pengjeve si një platformë politike për të zgjuar njerëzimin në vend të parave.

Country: ,
HD Rampage: President Down (2016) 2016 4.8
Rampage: President Down (2016)
Rampage: President Down (2016)

Rampage: President Down (2016)

Aksion Krim Thriller  2016 Shiko tani
Vlersimi: 4.8
Rampage: President Down (2016)
HD
IMDb: 4.8
99 min

Bill Uilliamson është kthyer, gjallë dhe fuqishëm, për të kryer një mision përreth Uashingtonit. Këtë herë ai do që të shkaktojë një përçarje më të madhe të popullsisë në SHBA,…

Country:
HD Assault on Wall Street (2013) 2013 6.0
Assault on Wall Street (2013)
Assault on Wall Street (2013)

Assault on Wall Street (2013)

Aksion Dramë Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Assault on Wall Street (2013)
HD
IMDb: 6.0
99 min

Xhimi është një Nju Jorkez që bën një jetë normale, ka një punë ku paguhet mirë dhe një familje që kujdeset për të, papritmas, çdo gjë ndryshon kur ekonomia bie…

Country: ,
HD BloodRayne: The Third Reich (2011) 2011 3.0
BloodRayne: The Third Reich (2011)
BloodRayne: The Third Reich (2011)

BloodRayne: The Third Reich (2011)

Aksion Aventurë Fantazi Horror  2011 Shiko tani
Vlersimi: 3.0
BloodRayne: The Third Reich (2011)
HD
IMDb: 3.0
79 min

Gjysmë vampire, gjysmë njeri, Rein fshihet në hije duke vrarë vampirë dhe ata që hyjnë në rrugën e saj. Në Europën e vitit 1943, gjatë Luftës II Botërore, Reini përballet…

Country: , ,
HD In the Name of the King 2: Two Worlds (2011) 2011 3.1
In the Name of the King 2: Two Worlds (2011)
In the Name of the King 2: Two Worlds (2011)

In the Name of the King 2: Two Worlds (2011)

Aksion Aventurë Dramë Fantazi  2011 Shiko tani
Vlersimi: 3.1
In the Name of the King 2: Two Worlds (2011)
HD
IMDb: 3.1
96 min

Një ish-ushtar i Forcave Speciale shkon prapa në kohët mesjetare për të përmbushur një profeci të lashtë dhe përfundon deri në gjetjen e shpjegimit të tij ne përvojat e betejës…

Country: ,