"Vash"
HD The Knight of Shadows: Between Yin and Yang (2019) 2019 4.9
The Knight of Shadows: Between Yin and Yang (2019)
The Knight of Shadows: Between Yin and Yang (2019)

The Knight of Shadows: Between Yin and Yang (2019)

Aksion Fantazi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 4.9
The Knight of Shadows: Between Yin and Yang (2019)
HD
IMDb: 4.9
109 min

Një gjuetar demonësh (Jackie Chan), lufton përbindëshat që hyjnë në botën e njerëzve me ndihmën e një oficeri dhe disa përbindëshave të vegjël.

Country:
Genre: Aksion, Fantazi