"Víctor García"
Mirrors 2 (2010)
HD
IMDb: 4.9
86 min

Brenda Pasqyrave… Të Vdekurit Vazhdojnë Të Jetojnë… Në Pritje Për T’u Hakmarrë. Kur një vajzë e re vritet brutalisht përpara një pasqyre që është një portë drejt botës së të…

Country:
HD The Damned (2013) 2013 5.2
The Damned (2013)
The Damned (2013)

The Damned (2013)

Horror Mister Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 5.2
The Damned (2013)
HD
IMDb: 5.2
87 min

Një familje është përfshirë në një aksident dhe gjejnë strehim në një ish-hotel të izoluar, ku aty lirojnë një vajzë mbyllur në bodrum pa e ditur që ajo është një…

Country: