"Victor Salva"
HD Dark House (2014) 2014 4.8
Dark House (2014)
Dark House (2014)

Dark House (2014)

Horror Thriller  2014 Shiko tani
Vlersimi: 4.8
Dark House (2014)
HD
IMDb: 4.8
102 min

Kur Niki Di Santo mëson se babai i tij jo vetëm që është gjallë, por edhe mund të zbulojë origjinën e dhuntisë së errët të birit të tij, ai niset…

Country:
HD Jeepers Creepers 3 (2017) 2017 3.9
Jeepers Creepers 3 (2017)
Jeepers Creepers 3 (2017)

Jeepers Creepers 3 (2017)

Horror Mister Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 3.9
Jeepers Creepers 3 (2017)
HD
IMDb: 3.9
100 min

Sherifi Den Tashtego dhe një ekip gjuetarësh të specializuar me ndihmën e oficerit Dejvis përpiqen të ndalojnë ngrënien zbavitëse të përbindëshit.

Country:
HD Jeepers Creepers 2 (2003) 2003 5.6
Jeepers Creepers 2 (2003)
Jeepers Creepers 2 (2003)

Jeepers Creepers 2 (2003)

Horror Thriller  2003 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
Jeepers Creepers 2 (2003)
HD
IMDb: 5.6
104 min

Ditë pas ndodhisë së parë në qarkun Poho, një skuadër basketbolli, sulmohet nga “Kthetra”, krijesa mishngrënëse. Në ditën e 23-të të terrorit, krijesa, s’do të ndalet para asgjëje…

Country:
Jeepers Creepers (2001) 2001 6.2
Jeepers Creepers (2001)
Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers (2001)

Horror Thriller  2001 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Jeepers Creepers (2001)
IMDb: 6.2
90 min

Një motër e vëlla përballen me një përbindësh i cili ushqehet me pjesë të ndryshme njerëzish gjatë kthimit të tyre për në shtëpi.

Country: ,
HD Peaceful Warrior (2006) 2006 7.3
Peaceful Warrior (2006)
Peaceful Warrior (2006)

Peaceful Warrior (2006)

Dramë  2006 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
Peaceful Warrior (2006)
HD
IMDb: 7.3
120 min

Një takim rastësor me një të panjohur i ndryshon jetën një të riu gjimnast.

Country: ,
Genre: Dramë