"Victor Vu"
HD Sword of the Assassin (2012) 2012 6.3
Sword of the Assassin (2012)
Sword of the Assassin (2012)

Sword of the Assassin (2012)

Aksion Aventurë Dramë  2012 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Sword of the Assassin (2012)
HD
IMDb: 6.3
100 min

Nguyen Vu është i mbijetuari i vetëm i familjes së tij të cilit ju ekzekutuan nga Perandoresha e Vietnamit. Ai do të bëjë çmos të gjej autoret e krimit dhe…

Country: