"Victor Zarcoff"
HD 13 Cameras (2015) 2015 5.1
13 Cameras (2015)
13 Cameras (2015)

13 Cameras (2015)

Dramë Horror  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
13 Cameras (2015)
HD
IMDb: 5.1
87 min

Kler dhe Rajan, një çift i sapomartuar, shpërngulen në një shtëpi tjetër brenda vendit, vetëm për të kuptuar se problemet martesore ishin nder te paktat probleme që kishin. Pa dijeninë…

Country:
Genre: Dramë, Horror